2020

Vanaf 01-07-2020 is &NU opnieuw gecontracteerd bij Regio Centraal Gelderland. Dit betekent dat &NU zorg mag leveren bij de 11 aangesloten gemeenten. Vanaf 07-12-2020 is &NU in de combinatie EigenWijzeZorg één van de 8 gecontracteerden voor de gemeente Rheden en Rozendaal.

2018 – heden

Start teamcoaching bij het team van Het Vlinderhuis. Dit is een kleinschalige locatie (onderdeel van Lindenhout) voor jeugdhulp met verblijf. Start van het verzorgen van intervisie voor de medewerkers van Perspectief Zutphen. Dit is een organisatie voor álle inwoners van de Gemeente Zutphen die tijdelijk…

2019

Hechtingsgerichte gezinstherapie (ABFT/DDP) ABFT is een evidencebased behandelprogramma voor jongeren met diverse problematiek en hun gezinnen. Tijdens ABFT wordt gewerkt  vanuit het gehechtheidsperspectief. DDP is een psychotherapeutische behandelmethode voor gezinnen met kinderen met symptomen van emotionele stoornissen, waaronder complex trauma en hechtingsstoornissen.

2019

Verdiepingstraining Emotionally Focused Therapy (EFT)  

2018

Basisopleiding Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. In EFT gebruiken we de emoties als ingang om elkaar te begrijpen.

1994

Opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Rotterdam.

1976

Geboren en getogen in het westen van Nederland. Als kind wilde ik eerst als kraamverzorgster werken, later werd dit hulpverlener.

2017

Coach van intervisie en casuïstiek besprekingen van de sociale wijkteams Arnhem. Contractering bij de Regio Centraal Gelderland (12 gemeenten in Arnhem e.o.) als zelfstandig zorgaanbieder.

2016

Start van eigen bedrijf &NU, praktijk voor systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie). In de functie als systeemtherapeut ook werkzaam in een pilot van de gemeente Beuningen omtrent gezinnen waarbij vragen rondom echtscheiding spelen. Tevens werkzaam als systeemtherapeut bij Raadthuys Psychologen. Tot slot facilitator van een 1-jarig…